Будинок Casa Na Estrela в Лісабоні

Будинок Casa Na Estrela в Лісабоні

Casa Na Estrela, розташований в однойменному районі Лісабона, являє собою нову інтерпретацію традиційного будинку з терасами, повністю відремонтованого як всередині, так і зовні, завдяки проекту архітектурної студії Aires Mateus.

Зовні архітектори вирішили зробити бетонні фасади, використовуючи продукт Novacem, антікарбонатную акрилову фарбу, в той час як багатошарове покриття Novacolor Wall2Floor було вибрано для внутрішніх підлог.

Проект, реалізований спільно з португальським партнером Novacolor - TDRV, використовує архітектурний мову, який «диверсифікується» по відношенню до інших навколишнім будівлям, не визнає орнаменти і віддає перевагу більш лінійні і геометричні фігури, які підкреслюють навколишній ландшафт.

Одна з амбіцій Novacolor, італійського бренду, який асоціюється з елегантністю, креативністю та сміливістю в інноваціях, полягає в тому, щоб пропонувати зовнішні рішення, покращуючи міське планування в результаті колективної архітектури і в той же час піднімаючи класичні та сучасні інтер'єри, пропонуючи колірні рішення і текстури , зворушені минулим і сьогоденням.

На об'єкті використовувалася система Wall2Floor і Novacem.

Замовии дзвінок
Наші телефони
Наша адреса
Украина, г. Киев
ул. Гоголевская, 23