Реставрована приміщення в Брера і нові колекції

Реставрована приміщення в Брера і нові колекції

Цього року Novacolor приєднався до Design Open Spaces, проекту, організованого муніципалітетом Мілана і Школою дизайну Політехнічного університету Мілана, метою якого є відновлення неосвітлених і непублічних місць в місті. 9 квітня новий будинок було відкрито в районі Брера, в самому серці міланського дизайну, на вулиці Корсо Гарібальді, 91. Під час Fuorisalone, Novacolor відкрив двері цього будинку, повністю відремонтовані і відремонтовані завдяки продуктам з останньої колекції Новаколор: від мінеральних продуктів до формальдегіду Archi + Pietra і CalceCruda до нових трафаретів 2019 року.

У 2019 Novacolor запускає нову концепцію: «Broken Nature», «The Beauty of Time», де природа розуміється як «недосконала, непостійна і неповна краса». Час - це художник, який трансформує природу, дозволяючи красі виражати себе через гармонію і простоту». З новими декорами Novacolor поверхні відкриваються для нових бачень, в яких переважає скоротічність, змінюючись і трансформуючись. Це давня, але дуже актуальна концепція Вабі-Сабі, типова для японської філософії і заснована на прийнятті скороминущість речей.

Метою Novacolor є інформування сегмента, в якому він працює, зокрема, архітекторів і дизайнерів, про необхідність перегляду всієї системи, щоб відразу ж приступити до проектування, будівництва і реконструкції з урахуванням екологічного поваги і стійкості використовуваних матеріалів. Novacolor вже створений під впливом цієї філософії з метою швидкого впливу на звички споживачів і радикальної зміни виробничих процесів і створенням нових продуктів з біоматеріалів. Продукти, які поглинають формальдегіду і не містять титан, які не тільки бережуть природу, а й покращують якість повітря в будинках.

Продукт Archi + Pietra, порошкова мінеральна штукатурка на основі натуральної гідравлічного вапна, декоративних наповнювачів і реологічних добавок з ефектом каменю, ідеально підходить для престижних декорів. Він містить пластинчастий силікат, який, руйнуючись при нанесенні, дає текстуру, багату слюдою різних розмірів. У Archi + Pietra жорсткість і естетична строгість твердих тіл співіснують в гармонії з елегантністю, легкістю і красою «недосконалостей».

MATpassion Chalk Paint - це непрозора декоративна фарба для інтер'єрів з дуже низьким викидом пігментів, без формальдегіду і доданих пластифікаторів. Володіючи шовковистим і оксамитовим відтінком, він ідеально підходить для прикраси з потертими шикарними ефектами для меблів, меблевих аксесуарах і стінах. У попередньому перегляді буде представлено наступне: нова колекція трафаретів 2019 року, вісім нових трафаретів, розроблених Novacolor, новий додаток Metallo Fuso і Wall2Floor Manteinance Kit, розроблені для кінцевого споживача і складаються з трикомпонентної системи безперервних стін і підлоги Wall2Floor: віск, захисний засіб для освіження і відновлення поверхонь і миючий засіб для щоденного чищення.

Новаколор продовжує тримати руку на пульсі нових тенденцій в світі декораторський моди, а також робить все можливе для популяризації своїх продуктів по всьому світу через каталоги, брошури та інформаційні матеріали для дизайнерів і архітекторів.

Крім того, Новаколор активно працює над виртуализацией простору щоб у його прихильників і клієнтів по всьому світу була реальна можливість "наживо" змоделювати різноманітні інтер'єри та фасади.

Замовии дзвінок
Наші телефони
Наша адреса
Украина, г. Киев
ул. Гоголевская, 23