Романтичний Novacolor: новий роман в кольорах

Романтичний Novacolor: новий роман в кольорах

Природна еволюція проекту Mindful Living, який Novacolor представив в минулому році на міланському Fuorisalone, називається New Romance in Colours: нова концепція колірного бутіка Forlì була представлена ​​на Міланському тижні дизайну 2018 з 17 по 22 квітня. Романтизм знову актуальний в дизайні кімнати, після багатьох років нав'язливого мінімалізму, об'ємної і декоративної строгості. Сьогодні лінії знову пом'якшуються, тьмяні кути, колір використовується мудро, повертаючись, щоб дати місце градаціях кольору і відтінків.

Будинок і приміщення, які ми вибираємо для того, щоб проводити час, стають храмом для душі, середовищем турботи і релаксації, де ми можемо пригальмувати і заново відкрити для себе більш інституційну і людську сторону. Щоб представити широкій публіці цей новий романтизм, зроблений з кольору і матеріалу, Novacolor знову вибирає об'єктив Джанлуки Чістерніно і дизайн Алессандри Саларіс, авторів романтичної зйомки, натхненної природою, головними героями якої були продукти Novacolor: вапно, метал, Metallo_Fuso, CalceCruda, CalceCruda Intonachino, Archi + Tadelakt і Mirror.

CalceCruda і CalceCruda Intonachino, є одним з найпопулярніших продуктів Novacolor, вони дійсно здатні зробити навколишнє середовище більш здоровою, усуваючи будь-які концентрації формальдегіду в повітрі.

Metallo_Fuso є одним з останніх продуктів Novacolor: це декоративне покриття для інтер'єрів, яке перетворює поверхні в справжній метал.

Таделакт - це цінний декоративна техніка, плід древньої марокканської ремісничої традиції. Завдяки своїй водостійкості, протягом століть Таделакт був обраний для водонепроникності цистерн, а потім для прикраси ванних кімнат, фасадів, хаммамов і фонтанів. Novacolor був натхненний цим матеріалом і створив свій Archi + Tadelakt: на основі вапна, легко оброблюваної, що дозволяє відтворити теплі і хмарні ефекти, характерні для архітектури Магрибу.

І нарешті, Mirror - це наповнювач на основі вапна для обробки внутрішніх поверхонь. Він складається з гашеного вапна, відібраних пластин і реологічних модифікаторів, щоб гарантувати відмінну оброблюваність.

Novacolor розміщувався в районі Materials Village di Superstudiopiù in via Tortona 27в центрі Material ConneXion Italia, присвячену новим технологіям і сталого розвитку. Бутік Forlì розповів про останні тенденції декоративної моди, завдяки новим екологічно чистим продуктам, які, зберігаючи при цьому високі стандарти якості, не впливають на навколишнє середовище. У складі обробки «Африка», «Patina Minerale» і «Puro_Titanium & Voc Free», які були представлені на виставці, матеріали, отримані з викопних ресурсів, були замінені матеріалами, отриманими з відновлюваних ресурсів, особливо біоматеріалів. Цей результат був досягнутий завдяки новій системі Mass Balance, розробленої в партнерстві з німецькою BASF, яка дозволила Novacolor підтвердити свої принципи і прагнення.

Замовии дзвінок
Наші телефони
Наша адреса
Украина, г. Киев
ул. Гоголевская, 23