Участь Novacolor в програмі Safe Color

Участь Novacolor в програмі Safe Color

Запущений в листопаді 2017 року італійської асоціацією виробників фарб Assovernici, проект «Safe Color»  спрямований на забезпечення споживачів безпечними продуктами, що є результатом прагнення учасників проекту виробляти бездоганні і безпечні фарби з усіх точок зору. Novacolor цілком підтримує принципи асоціації і виробляє максимально безпечну продукцію для своїх клієнтів і навколишнього середовища.

CalceCruda і CalceCruda Intonachino

Декоративні штукатурки CalceCruda і CalceCruda Intonachino дозволяють не тільки створювати різноманітні декоративні ефекти в інтер'єрі, але і зроблені за допомогою традиційних підходів і сучасних технологій. Основа цих матеріалів - глина і натуральні компоненти і наповнювачі, що дозволяють максимально знизити концентрацію формальдегіду, присутнього в атмосферному повітрі. Ефективність цієї властивості перевіряється відповідно до спеціального стандарту ISO 16000-23.

Африка

Африка - тонкошарова металізована фарба для оздоблення інтер'єру, заснована на вкрапленнях з легким металевим ефектом. Ці вкраплення створюють мінливу і приємну гру світла і переливів кольорів. Африка дозволяє отримувати оксамитові хроматичні декори, а також візуальні і тактильні відчуття, які роблять обстановку, на подив, комфортною і відповідною сучасним тенденціям оформлення інтер'єру.

Puro Titanium і Voc Free

Це ще один з продуктів Novacolor, матова непрозора мінеральна фарба для інтер'єрів на основі полісилікату калію, який не має запаху і не містить летких органічних сполук (VOC) і формальдегіду. Puro titanium & VOC Free відображає поточну прихильність Novacolor «Safe Color». Містить інноваційну суміш мінеральних наповнювачів, які дозволяють досягти покриття фарби на водній основі без використання діоксиду титану. Його формула робить його придатним для нанесення на будь-які типи настінних опор і синтетичних фарб. Висока повітропроникність і лужна природа допомагають захистити поверхні від утворення цвілі.

Замовии дзвінок
Наші телефони
Наша адреса
Украина, г. Киев
ул. Гоголевская, 23